Mortsel Dorp Concerten komen er ook dit jaar 2018 opnieuw aan

MORTSEL – Voor het concert van zondag 25 februari 2018 om 15 uur in de Sint-Benedictuskerk, Dorpsstraat 1 in Mortsel kunnen de organisatoren alvast een echt internationaal topprogramma aanbieden.  Martin Landzettel, viool, en Hiromi Schiromura, piano, zullen ons ondermeer vergasten op Johan Sebastian Bach, Willibald Gluck, Arvo Pärt en Ralph Vaughn-Williams en nog veel meer.

Het wereldberoemde Lichtenberger Institut, waar muziek op een zeer wetenschappelijke manier wordt ontleed en onderwezen, wordt door Martin Landzettel geleid. Hij zal ons ongetwijfeld enkele heerlijke voorbeelden geven over de manier waarop het ganse lichaam op ergonomische wijze bijdraagt aan de klankvorming van de instrumenten. Het wordt zeker uniek en leerzaam zeggen ze in Mortsel Dorp. Kim Meyns zorgt voor de presentatie en de vertaling, zodat we geen detail zullen moeten missen van deze unieke voorstelling.

Kaarten: in voorverkoop kosten 10 € en kunnen besteld worden bij Jean Verslype, Rubensstraat 54b in Mortsel of aan de kassa de middag zelf voor 12 €.Na het concert worden alle aanwezigen vergast op een hapje en een drankje om gezellig na te praten.

De stuurgroep Mortsel-Dorp concerten hoopt jullie te mogen verwelkomen op dit unieke programma op zondag 25 februari 2018 om 15u.

Alle informatie ervoor is ook terug te vinden op de website www.mortseldorpconcerten.be

%d bloggers liken dit: