Mortsel laat nieuwkomers meezingen met Lennaert Maes en de Bonski’s

MORTSEL – In Mortsel zijn er heel wat nieuwe inwoners die Nederlandse les en/of een inburgeringscursus volgen. Verschillende organisaties en vrijwilligers zetten zich hiervoor in: CVO-LBC, de Cursus voor Anderstalige (WIMM)-vrouwen, Conversatietafels voor Anderstaligen Klaptafels, de Praattafel,… Lokaal bestuur Mortsel wil deze initiatieven stimuleren en de inspanningen van de cursisten waarderen. Daarom zijn al deze nieuwe Mortselaars morgen van harte welkom op de ‘Voel-je-thuis’ theateravond.

Zing mee met de Bonski’s is een interactieve voorstelling voor wie Nederlands leert. Lennaert en de Bonski’s brengen bekende en eenvoudige Nederlandstalige songs, die live in het publiek door iedereen kunnen worden meegezongen. De teksten worden geprojecteerd tijdens de voorstelling. Verder zitten er een aantal verrassende vertalingen in de voorstelling en zullen de Bonski’s ook een paar eigen nummers brengen.

Lennaert Maes en de Russische broers Bonski leveren al jaren muzikale producties op maat maar ook aan taalinstituten en universiteiten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje,… Zing mee met de Bonski’s is een productie van vzw Wesp in samenwerking met vzw De Rand en de Taalunie.eraars (al dan niet zingend) voorbereiden in de klas.

De theateravond vangt aan om 19 uur in de Mark Liebrecht Schouwburg. De muzikale voorstelling ‘Zing mee met de Bonski’s’ wordt gevolgd door een receptie in Zaal ’t Parkske aan de Edgemsestraat. (EM/ Foto website Bonski)

%d bloggers liken dit: