Mortsel wintert! – editie 2017 komt eraan in de stad Mortsel

MORTSEL – Volgend weekend op zaterdag 9 en zondag 10 december 2017 organiseert de stad Mortsel de vierde editie van Mortsel wintert!. Het belooft alvast weer een groot succes te worden.

“We groeien in het aanbod van horeca en optredens,” zeggen de organisatoren in de stad. Mortsel wintert! is een evenement, opgebouwd rond een culinair winterdorp op het Stadsplein van Mortsel. “De lokale  horecamensen zijn razend enthousiast om tijdens deze vierde editie Mortsel weer op de culinaire kaart te zetten. Zij omringen met sfeervolle houten chalets de kunstschaatspiste van 300 m² en een nostalgische zweefmolen.”

Het geheel wordt vergezeld van een streepje muziek. Van een oesterbar en een passage doorheen het wildseizoen of een kaasraclette tot een zalige glühwein, een lekkere pint of een fris glaasje cava. Het wordt opnieuw heerlijk genieten, op het stads plein. Het winterdorp is op zaterdag én op zondag open van 11.00 tot 22.00 uur. De toegang tot het winterdorp, de schaatspiste en de kindermolen is gratis.

“Tegen democratische prijzen kunnen jong en oud twee dagen lang lekker smullen of genieten van koude en warme drankjes. Bezoek ook zeker onze kwalitatieve en gezellige tweedehandsboekenmarkt op het Stadsplein zijde Grotenhof. Aan de overkant van het Stadsplein vinden we 100% ZELFGEMARKT, dat is zalig neuzen tussen originele, handgemaakte hebbedingetjes . Op zaterdag om 18.00 uur verwelkomen we een authentiek gospelkoor. Later op de avond omstreeks 19.00 uur wachten de bezoekers disco coverband Smooth Flavour op en zwieren we de beentjes los. Op zondag om 18.00 uur brengt het Mortselse koor Die Cierlycke nog wat sfeermuziek zeggen ze nog  in de stad Mortsel.”

Meer info:
http://www.mortsel.be/Evenementen/Mortsel_wintert_editie_2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: