Mortsel Wintert opnieuw een succes

MORTSEL – Erg veel volk op zaterdag en wat minder op zondag is de balans van Mortsel wintert aan het mooie stadsplein in de stad Mortsel. Het is een jaarlijkse traditie geworden en een concept dat ook werkt. Dat mag duidelijk zijn na opnieuw een weekend winterse pret op het stadsplein.

Zaterdag jl kwamen heel wat mensen op bezoek tijdens dag 1 van Mortsel Wintert. Er was uiteraard de kunstschaatspiste van 300 vierkante meter en de nostalgische zweefmolen voor de kids maar ook hun ouders konden er genieten van het culinaire dorpje rond de schaatspiste met heel wat Mortselse horecamensen die nog maar eens lieten zien wat ze in hun mars hebben en zo ook hun stad op de culinaire kaart zetten.

Op datzelfde stadsplein was er dan ook nog een gezellige tweedehandsboekenmarkt en dan was er tenslotte ook nog aan de overkant van het stadsplein 100 percent zelfgemarkt met heel wat originele handgemaakte hebbedingetjes. En dan nog de sfeervolle muziek van een gospelkoor en de coverband Smooth Flavour op zaterdag en het Mortselse koor Die Cierlycke op zondag. Niet nodig uiteraard om te zeggen dat er heel wat volk op de been was dit weekend in de stad Mortsel. Uiteraard meer op zaterdag dan op zondag.

Maar dit heeft natuurlijk met het weer te maken. Maar nu al kunnen we spreken van alweer een geslaagde editie en dus gaan we ook voor een 5e Mortsel Wintert hier op het stadsplein zeggen de organisatoren.

Uw lokale radio Frekwent ging erheen op zondagmiddag en had er een babbel met Ronny Magis van de communicatiedienst in de stad.