Neem elk weekend deel aan de gratis ladies- of parkrun van Addict Store

WILRIJK – Kan je minstens vijf kilometer joggen? Sluit je dan elke zaterdag aan bij de Ladiesrun of elke zondag bij de Parkrun van Addict Store, met vertrek op de Prins Boudewijnlaan in Wilrijk.

Iedere zaterdag organiseert Addict Store een Ladiesrun in het Middelheim- en Nachtegalenpark. Plaats van afspraak: de Addict Store Wilrijk om 10 uur. Er wordt vijf kilometer gelopen aan een rustig tempo en onder leiding van een coach. Dankzij deze begeleiding deelt men extra tips & tricks om op een gezonde manier te sporten. Relax joggen staat centraal, alle ladies zijn welkom. De aankomst ligt opnieuw aan de Addict Store, waar een verfrissing wacht. Voor deze run hoef je niet op voorhand in te schrijven en alles is gratis. Het is een buggy-vriendelijk parcours.

De ‘Parkrun’ vertrekt iedere zondag om 10 uur, eveneens aan Addict Store Wilrijk. De volledige tocht is ongeveer elf kilometer. Je loopt voor 90 procent van de afstand in het groen. Het is mogelijk om een korter rondje te lopen.
Het parcours meandert door de drie Wilrijkse parken : het Nachtegaal-, Brandt- en Middelheimpark. Slechts éénmaal neem je dezelfde passage. De parken zijn een superplek voor je zondag-loopje. Elk seizoen krijg je er een heel andere sfeer/natuurbeeld bovenop.

Ook bij deze run staat het health&happinness gevoel centraal. Ook mensen die éénmalig een keertje willen meedoen zijn welkom (toeristen, familiebezoek, een keertje proberen,…). Kom een kwartier voor vertrek toe. Je kan je spullen in de winkel achterlaten. Na de run is er steeds tijd voor een leuke babbel, een klein gezond hapje en een drankje. Ook hier is deelnemen gratis. (EM/ Foto Addict)