Neerdorpen Klassiek komt naar Hove

HOVE – Neerdorpen Klassiek is dit jaar aan haar twaalfde editie tour bezig met 7 concerten in onze Antwerpse Zuidrand. Zo waren er in deze 12e editie al concerten in de gemeenten Edegem – Borsbeek – Aartselaar en Kontich. En nu komen ze dus ook naar de gemeente Hove.

Donderdag 22 februari 2018 kan je er komen genieten van een pianorecital door de eerste laureaat van de Frans Liszt competition 2017 in Utrecht. Deze wedstrijd werd gewonnen door Alexander Ullman die geboren werd in Londen in 1991. Als solist speelde hij al onder meer bij het Montréal Symphony Orchestra, het Philadelphia Orchestra, en de New Jersey. En nu komt hij zijn schitterend werk ook tonen in onze gemeente Hove.

Dit concert gaat door in de Sint-Laurentiuskerk in het dorpscentrum en begint er om 20.15u. Kom luisteren naar dit erg hoogstaand klassiek concert en bestel nu al je tickets en reserveer je plaats via Orfeoproducties via e-mail info@orfeo.be of bel naar het nummer 03/449 16 87.

De tickets kosten 14 euro en 5 euro voor -26 jarigen. Deze kaarten zijn ook te bekomen op de cultuurdienst in de gemeente Hove. Alle informatie is terug te vinden via de website www.orfeo.be