NIELS ALBERT en Valeska steunen de actie “met een veiliger gevoel op stap” van Stomaclub Boechout

Niels Albert, is al 10 jaar  “peter” van stomaclub Boechout (actief in gans prov. Antwerpen), en hij gaf zijn volle medewerking aan de actie “met een veiliger gevoel op stap” van stomaclub Boechout, met ontvangst van het eerste exemplaar “MEDISCH PASPOORT, REISHULP”.

Als professioneel ex-crosser verplicht moeten stoppen om medische reden  weet hij beter dan wie ook, hoe belangrijk zo’n “info’s” kunnen zijn. Zoals hij zelf zegt, “ik was steeds begeleid door ploegleider, medische staf wanneer ik reed”, werd dus voldoende omringd, maar voor andere mensen kan het “op zak hebben” van persoonlijke medische informatie echt van levensbelang zijn!

Ook zo’n woordenboekje in meerdere talen zal voor vele stomadragers hun vakantie makkelijker en minder stressvol  maken. Vanaf heden bied Stomaclub Boechout een MEDICIJN PASPOORT, MEDISCH reishulp (in te vullen door arts) en STOMAWOORDENBOEK aan voor haar leden.  Mensen die hier meer info over willen kunnen terecht bij  Eddy Meerbergen  op het nummer 0478/81 25 30 of bij  Kathleen Rams op het nummer 0474/ 44 69 49 of op de website.

www.stomaclub-boechout0.webnode.be

%d bloggers liken dit: