Nieuw woonproject met koopappartementen aan Keltenheuvel in de gemeente Edegem afgerond

In opdracht van de sociale huisvestingsmaatschappij De Ideale Woning werd in augustus 2016 gestart met de bouw van een nieuw woonproject aan de Keltenheuvel 19 in Edegem.

De nieuwbouw is ondertussen helemaal voltooid en opgeleverd. Het project omvat 12 sociale koopappartementen elk met 2 of 3 slaapkamers en werd gisteren officieel voorgesteld.Het appartementsgebouw is gelegen in een rustige, nieuwe verkaveling in Edegem.

Aannemer Sogiaf uit Kontich werd via openbare aanbesteding aangeduid voor de uitvoering van de bouwwerken. Atelier Allard Schwencke Architecten uit Lier tekende de plannen. Aan de realisatie van het project hangt een prijskaartje van 1,66 miljoen euro.

Met De Ideale Woning willen we in de toekomst nog steeds betaalbare of bescheiden koopwoningen kunnen blijven realiseren voor jonge starters zegt Dirk de Kort, voorzitter van De Ideale Woning. De Ideale Woning plant dit jaar ook nog de verkoop van 11 woningen in Borsbeek en 40 appartementen in Wijnegem .

Verder zijn er bouwwerken gepland voor de realisatie van 8 koopappartementen in Ranst . Specifiek voor Edegem start De Ideale Woning in mei met de bouw van nog eens 19 sociale koopappartementen aan het Theo Mertensplein, vlakbij de Drie Eikenstraat.

Voor meer informatie over dit project of andere van De Ideale Woning kan je terecht bij Gert Eyckmans, directeur van De Ideale Woning op het tel 03/ 320 29 70 of via gert.eyckmans@deidealewoning.be.

Lokale Radio Frekwent was op de voorstelling van dit project aan Keltenheuvel in Edegem en had er een babbel met Woonschepen Mevr Brigitte Goris.