Nieuwe ophaaldagen van IGEAN voor Aartselaar, Kontich en Lint

WOMMELGEM – De nationale staking van vandaag heeft ook een impact op de inzameling en ophalingen die door IGEAN voor de gemeenten in het arrondissement Antwerpen worden uitgevoerd.

Omwille van een lagere personeelsbezetting zijn niet alle ophaalwagens van IGEAN kunnen uitrijden. Desalniettemin werden de meeste fracties wél opgehaald. De inzamelingen die niet worden uitgevoerd, zullen later worden ingehaald. IGEAN vraagt de inwoners om de avond voor de volgende ophaling, het afval opnieuw buiten te plaatsen. Pmd-zakken kunnen uiteraard ook gratis worden aangeboden op een recyclagepark in uw buurt.

Hieronder vindt u het overzicht van de ophalingen die waren gepland, maar niet kunnen worden uitgevoerd met vermelding van de dag waarop het afval wel wordt opgehaald:

*Aartselaar (pmd) donderdag 14 februari

*Kontich (huisvuil) vrijdag 15 februari

*Kontich (pmd) donderdag 21 februari

*Lint (papier/karton) donderdag 14 februari

De meeste recyclageparken in beheer van IGEAN ondervinden geen hinder van de staking en zijn vandaag volgens de normale openingsuren geopend. Uitzondering is het recyclagepark van Boom dat omwille van een blokkade aan het industrieterrein van Boom niet bereikbaar is. Dit park is dan ook gesloten. Inwoners kunnen uiteraard steeds terecht in de andere recyclageparken van regio zuid.

Meer informatie vindt u op www.igean.be. Hier, alsmede op de websites van de gemeenten, zal steeds de meest actuele stand van zaken worden gegeven. Meer informatie kan u steeds bekomen op de milieulijn van IGEAN op 03 350 08 14 (tussen 8 uur en 16u45). IGEAN bedankt de werkwilligen die zoveel mogelijk de dienstverlening hebben gewaarborgd en verontschuldigt zich voor het ongemak dat de staking meebrengt. (EM)

%d bloggers liken dit: