Nieuwe Parkschool is feestelijk geopend

MORTSEL – Veel volk gisteren in de namiddag en avond aan de nieuwe parkschool in de stad Mortsel. In de namiddag was er een receptie voor de ouders van de 650 leerlingen en s’avonds was er dan de grote rondleiding en receptie voor de genodigden van deze fusie van drie scholen in de stad Mortsel.

Het zijn de vroegere Guido Gezelleschool – Sint-Lutgardus School en de Perenpit die in deze nieuwe parkschool zullen zorgen voor twaalf kleuterklassen en 18 lagere onderwijsklassen. “De nieuwe parkschool zal zeker inzetten op een eigen pedagogisch programma en legt de nadruk op natuur. Zo zal er half  mei naast onze school al een kinderboerderij komen te staan met tal van dieren die door de kinderen zelf mee zullen verzorgd worden,” wist men gisteren te vertellen in Mortsel.

“En is er ook werk gemaakt van samen tuinieren met enkele buurtbewoners in het samentuinproject  Tuinkabouters. Ook hier zullen onze leerlingen samen in de natuur kunnen tuinieren met onze buurtbewoners,” sluit men af aan de Lusthovenlaan 12 in de stad Mortsel.

 

%d bloggers liken dit: