Nieuwe sportaccommodatie verwelkomt Brasserie & Grill ‘t Sportzicht

AARTSELAAR – De nieuwe accommodatie aan het sportcentrum in de Kleistraat in de gemeente Aartselaar zit in een laatste fase. Het moderne complex zal naast sportmogelijkheden ook ruimte bieden voor lekker eten. Daarvoor kan iedereen vanaf 23 februari terecht in Brasserie & Grill ’t Sportzicht.

De gemeente Aartselaar maakte reeds vroeger al bekend dat Marc Kerssebeeck en Carine Claes, die al jaren Brasserie Het Dolfijntje en Sportcafé De Ark aan het sportcentrum in Aartselaar uitbaten, ook de horecafaciliteiten in de nieuwe accommodatie voor hun rekening zullen nemen. Marc en Carine starten eind februari met hun nieuwe uitdaging en die luistert naar de naam  Brasserie & Grill ’t Sportzicht.

“De Brasserie & Grill bevindt zich op de eerste verdieping en biedt een zicht op al de sportactiviteiten. Zo is de naam ’t Sportzicht ontstaan”, zeggen Marc en Carine.

“Ik heb het volste vertrouwen in een mooie toekomst. Met Marc en Carine is onze nieuwe sportaccommodatie in goede handen. Toen zij met de naam ’t Sportzicht op de proppen kwamen, was het gemeentebestuur zeer enthousiast, ” zegt Schepen van Sport in Aartselaar Bart Lambrecht.

“Het is niet alleen een mooie naam, het verwijst ook perfect naar ons sportcentrum en de sportclubs enerzijds, en naar het fenomenale zicht dat je vanop de eerste verdieping en het terras hebt anderzijds. Het gebouw is klaar. Enkel aan de buitenaanleg hebben we wel nog wat werk, maar eenmaal ook die achter de rug is, zullen we het gebouw inhuldigen met een feestelijke opening door de gemeente vermoedelijk in de maand mei of juni,” aldus de schepen van Sport in de gemeente Aartselaar.