Nieuwe website vrijetijdscentrum Kruispunt telt af naar opening

Lokaal bestuur Edegem zet vandaag haar nieuwe website voor vrijetijdscentrum Kruispunt online. “Op de officiële opening van het vrijetijdscentrum is het nog even wachten. Daarvoor mikken we op juni wanneer de tuin afgewerkt is en de verhuis achter de rug”, vertelt burgemeester Koen Metsu. “De lancering van de nieuwe website www.vtckruispunt.be is de eerste stap. Onze inwoners kunnen alvast kennismaken met onze nieuwe vrijetijdswerking en samen met ons aftellen naar de opening.”

Net zoals de hoofdwebsite van lokaal bestuur Edegem was de vrijetijdswebsite dringend toe aan een upgrade, zowel qua ‘look and feel’ als op het vlak van technische functies en gebruiksvriendelijke applicaties. Ook de inhoud kreeg een grondige update. “De nieuwe website brengt alle informatie van onze diensten bibliotheek, sport, cultuur, wijkwerking en jeugd samen”, aldus schepen voor ICT Lawrence Vancraeyenest nog. “Als deelsite van www.edegem.be bundelen we hier alle activiteiten en het aanbod van onze vrijetijdsdiensten in een mooi overzicht.”

“Op de startpagina springt meteen de zoekfunctie in het oog”, gaat schepen voor ICT verder. “Die is veel krachtiger en gebruiksvriendelijker dan de vorige versie. Wie graag op de klassieke manier zoekt, kan echter nog steeds grasduinen in de uitgebreide thematische menustructuur. Op de homepagina presenteren we snellinks naar enkele populaire thema’s zoals sport, jeugd, vrijwilligers of zelf organiseren,… Kortom we bouwden de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk.”

“Daarnaast koppelt onze website met sterke applicaties van onze partners zoals de UiT-databank, ons zaalreservatiesysteem en het online ticketplatform, …”, gaat burgemeester Metsu verder. “Tegelijkertijd lanceren we de gloednieuwe Facebookpagina voor VTC Kruispunt. In de aanloop naar de officiële opening zal je hier mee de vorderingen kunnen volgen. Nadien moet de Facebookpagina een verlengstuk zijn van de website met boeiende berichten over activiteiten, weetjes en actie… “, besluit een trotse schepen.

Via het e-zine ‘UiT in Edegem’ krijg je het laatste nieuws en de recentste activiteiten in je mailbox. Schrijf je nu al in via de startpagina van www.vtckruispunt.be.

%d bloggers liken dit: