Ocmw-raadslid Wim Bernaerts stapt over naar Open VLD

DUFFEL Wim Bernaerts (45), huidig ocmw-raadslid en gewezen partijsecretaris van de Duffelse CD&V-afdeling maakt de overstap naar Open Vld.

Wim is een rasechte Duffelaar, zelfstandig bedrijfsadviseur en algemeen gekend als zaakvoerder van Strijkatelier Steam-Team. “Ik stap zeker niet over uit onvrede of frustatie zegt Wim. “Neen, ik doe dit omwille van het positieve project waarmee Open Vld in oktober naar de kiezer trekt en waar ik mij perfect kan in vinden. Het is een project dat vooruitgang en ambitie uitstraalt en komaf maakt met de aanslepende verloedering van ons dorp. Uiteraard zal mijn focus gericht blijven op de sociale thema’s. Zo pleit ik voor meer personeel voor onze rusthuisbewoners en een aangepaste flexibele werktijdregeling.”

Bij open-VLD in de gemeente Duffel zijn ze alvast blij dat iemand met passie en engagement voor het welzijn van de gemeente Duffel zich heeft aangesloten bij hun partij.