‘Ondernemende vrouwen’ krijgt een vervolg op 4 november in Mortsel

MORTSEL – Omdat de eerste editie van ‘Ondernemende Vrouwen’ bijzonder werd gesmaakt kon een vervolg niet uitblijven. Het is een niet te missen event voor zelfstandige vrouwen, dat plaatsvindt op maandag 4 november in Hoeve Dieseghem aan de Wouter Valcaertstraat en inspirerende sprekers ontvangt.

Meer dan één op de drie zelfstandigen is een vrouw. Bij de vrije beroepen steeg het aantal vrouwen met meer dan 70 procent tegenover tien jaar geleden, waardoor ze de mannen bijna hebben bijgebeend.

Ook het aantal vrouwen dat met een eigen zaak start neemt toe. Daarnaast beslissen heel wat vrouwen om zelfstandige in bijberoep te worden. Ook in Mortsel en omstreken zien we die tendens.

Daarom organiseren zij-kant, Markant vzw en Curieus een info-en netwerkavond voor ondernemende vrouwen. Dames met een zaak of interesse in het ondernemerschap zijn zeer welkom.

Deelnemen kost tien euro. Hiervoor krijg je hapjes, drankjes, een fijne goodie en een boeiende avond.

Inschrijven en betalen vooraf is nodig via
avond.ondernemende.vrouwen@gmail.com of via https://markantvzw.be/markant/activiteiten/info-en-netwerkavond-voor-ondernemende-vrouwen.

De onderwerpen en de experts die aan bod komen zijn ‘Een goed webdesign voor jouw zaak’ met Nancy Verbrugghe van Verbrugghe Consulting, ‘Hoe ga je succesvol om met sociale media, Instagram en Facebook’ met Kristien Vermoesen, oprichter van communicatie- en adviesbureau FINN, ‘Het toenemende belang van e-commerce’ met Sophie Claes van De Gele Flamingo, Trendy baby en kinderaccessoires en ’Good practice: van leuke hobby naar stijlvol handtassenmerk’ met Lies Mertens.

HET PROGRAMMA:

18 uur: Ontvangst met hapjes en drankje

19 uur: Welkomstwoord door Gitta Vanpeborgh (spa) , schepen gelijke kansen in Mortsel

19u10 Keynotespreker Kristien Vermoesen

19u50 Met vier experts dieper ingaan op enkele thema’s

21 uur: Netwerkmoment en receptie. (EM)

%d bloggers liken dit: