Onze streekvereniging Zuidrand zet tijdens de week van de smaak haar smakelijkste troeven in de kijker.

ZUIDRAND – Vandaag donderdag begint de week van de smaak in onze Zuidrand. Deze zal duren tot 25 november. Dit is het uitgelezen moment om onze smakelijkste troeven uit de regio voor te stellen en in de kijker te zetten’, zegt men bij Streekvereniging Zuidrand. Zo kan je vanaf vandaag creatieve gerechten uit de Zuidrand gaan ontdekken bij Tisson Resto in Mortsel, Brasserie Hof Ter Linden in Edegem, Buurtbistro Soep ’t erin in Kontich, Jacqueline in Boechout, De Ganzepoel en Conblani in Kontich en De Vondeling in Lint. Of kies je liever voor een bijzonder zuurdesem Boechouts Molenbrood met veel passie en ambachtelijk gekneed door Lina’s in Mortsel en met meel van de Boechoutse Steenen Molen? En of dat nog niet genoeg is kan je ook vanaf 15 november naar de tentoonstelling met Lieven Gevaert aan tafel in Mortsel. Of je kan naar de wandeling van de Smaak in Hove op 24 en 25 november. Of je kiest tijdens een workshop in Kontich voor een gezonde, lekkere en gevarieerde lunchbox op 19 november. Alle informatie over dit alles is te vinden op www.dezuidrand.be of volg onze streekvereniging Zuidrand op hun facebookpagina en instagram. De Zuidrand biedt immers heel wat lekkers. Kom onze Zuidrand culinair ontdekken. Je zal het je zeker niet beklagen.

%d bloggers liken dit: