Ook stormschade in Aartselaar

AARTSELAAR – Gemeente Aartselaar komt niet ongeschonden uit deze zware stormdag. Ook  in deze gemeente willen ze in de eerste plaats de hulpdiensten bedanken voor hun goede werk.

Ook in de gemeente Aartselaar deelde men donderdag jl tijdens de zware storm boven de provincie Antwerpen in de klappen of de zware windstoten. Daar kwamen  de eerste schademeldingen binnen even na negen uur toen een boom naast de speeltuin aan het sportcentrum het begaf. Gelukkig was er op dat moment niemand in de speeltuin aanwezig en waren er enkel een aantal kinderen in een bus die  kwamen zwemmen getuige van dit voorval. Verder viel er ook in de Populierenlaan een boom om en blies de hevige wind een aantal dakpannen van huizen in de drukke Kapellestraat naar beneden.

De rijweg moest daardoor tussen de Lindelei en de Cuypersstraat een tijdlang voor alle verkeer gesloten worden. Ook in de Aartselaarstraat heeft de wind lelijk huis gehouden en de politie was overal heel de dag aanwezig en onze brandweer heeft ondanks de vele oproepen toch heel veel mensen kunnen helpen in onze gemeente vertelde ons schepen Rene Lauwers in Aartselaar. Hij wilde daarmee ook de hulpdiensten bedanken omdat ze een hele dag er alles aan gedaan hebben om onze  inwoners te beschermen tegen meer onheil.

%d bloggers liken dit: