Open VLD & N-VA houden hun verkiezingsbelofte voor Waarloos

Open VLD en N-VA in de gemeente Kontich hebben een grond van 1,3 hectare aangekocht achter de kerk in Waarloos. De bedoeling met deze grond is dat ze de ruimte gaan inkleuren op maat van de mensen, verenigingen en de inwoners van Waarloos. Dit zullen ze doen in samenwerking met de Dorpsraad van Waarloos. Met de aankoop is een prijs gemoeid van 960.000 euro en dat is uiteraard een serieuze hap uit het begrotingsbudget van de gemeente. Toch zullen we ook in de toekomst soortgelijke aankopen blijven doen zegt de Schepen van Omgeving Karel Van Elshocht.

Dit was onze verkiezingsbelofte en we willen met deze verworven open ruimte toch wel wat gaan doen in samenwerking met onze N-VA collega’s.

Zo zijn er al gesprekken tussen de schepenen Willem Wevers en Luc Abrams om in samenspraak met sport en jeugdverenigingen hier iets te realiseren. Of extra parkeerruimte zou er ook wel moeten kunnen. Om zo de parkeerdruk in het centrum van Waarloos wat te verlichten. En ook Schepen van Dierenwelzijn Marleen Van den Eynde is wel te vinden voor een hondenspeelweide of speeltuin kwamen we nog te weten in de gemeente Kontich.

%d bloggers liken dit: