Opening nieuw moestuinpark Tuinhier aan Boshoek

BOECHOUT – Zaterdag 10 februari is er in de wijk Boshoek in de gemeente Boechout de opening van een mooi nieuw moestuinpark dat wordt open gedaan door initiatiefnemer en tuinaannemer Kevin D’Hondt die een stuk private grond hiervoor ter beschikking stelt.

“Met Tuinhier Boechout gaan we een afdeling vormen van het overkoepelende Tuinhier. Het is de eerste maal dat privégrond hiervoor wordt gebruikt,” zegt de initiatiefnemer. “Iedereen die het wil kan hier een perceel komen afhuren. Zelf zullen we tijdens de wintermaanden de grond ploegen en zorgen voor een waterpomp, compost en enkele gemeenschappelijke materialen. We voorzien een private grond van om en bij de 4000 vierkante meter gelegen in de boshoek tegenover huisnummer 240.”

Zaterdag is er de opening tussen 10 en 15u en kunnen geïnteresseerde moestuinders die een stukje grond wensen te bewerken zich aanmelden.

“Om 13 uur zal ook burgemeester Koen ’T Sijen hier een boom komen planten als officiele start en wij zorgen voor een kom warme soep met de foodcaravan Het Lekker Ding,” zegt Kevin D’Hondt. Mensen die interesse hebben kunnen ons ook een mail sturen via moestuinboshoek@icloud.com.