Opnieuw een Bone 4 Kids Day in 2018

HOVE- De Wielertoeristenclub Lustige trappers organiseren op zaterdag 21 en zondag 22 april 2018 hun 4e Bone 4Kids Day in onze gemeente Hove. “Dit keer zal de feestzaal Da Capo de uitvalsbasis zijn voor deze 2 benefietdagen,”  zegt Freddy Smet. En het wordt een weekend waar cultuur en sport hand in hand gaan.

Zo zal er zowel op zaterdag als op zondag de tentoonstelling Mijn Peleton lopen van Jef Sterckx met een gratis inkom. Ook een infostand van OveRRslag kan er bezocht worden met alle nuttige informatie over hartritmestoornissen en de kans om je hartritme te laten checken. Op zaterdag is er onze gezinsfietstocht met vertrek tussen 10 en 15u met een deelnameprijs van 5 euro met verzekering en pannekoek inbegrepen.

En op zondag is er dan de recreatieve toertocht Memorial Marc Twisk met vertrek om 9u voor een begeleide fietstocht van 130 km tussen de gemeente Hove – Huldenberg en terug naar Hove. Alle informatie over deze Bone 4 Kids dagen is terug te vinden op de website www.wtcdelustigetrappers.be. Neem deel of kom even langs in feestzaal Da Capo aan de Lintsesteenweg in Hove op 21 en 22 april 2018 en ondersteun mee het goede doel “Bone4Kids”