Opnieuw Kerststallentocht in Lier

LIER – Kom op een unieke manier de Kerstsfeer opsnuiven in de stad Lier. Iedere avond van 14 december tot en met 6 januari vertrekt men er voor de Kerststallentocht om19 of 21 uur. Deze sfeervolle kerststallentocht in Lier is het begin van een mooie traditie en een unieke belevenis voor het hele gezin.

Men start in een herberg die de nostalgische sfeer van weleer uitstraalt. Laat je rijden doorheen de historische binnenstad met de oude pakmobiel van Ambiance op Wielen. Aan enkele haltes serveert men muziek, verhalen, hapjes en drankjes. Onderweg passee je langs opmerkelijke kerststallen. De  stadsgids geeft een sappig woordje uitleg en uiteraard in het Lierse dialect.  Start- en eindhalte zijn in de gebouwen van de oude tekenacademie aan de Vismarkt in Lier.

De rondrit duurt ongeveer twee uur en kost slechts vijftien euro per persoon. Een etentje vooraf kan met een voorgerecht en wildstoofpotje voor twintig euro per persoon. Voor meer info of een reservatie kan je bellen naar Johan Van Nuffel: 0475/ 93 29 70 of een mail sturen naar info@dezingendeschoenmaker.be