Opnieuw zoekactie met een helikopter van de federale politie boven onze Zuidrand

LINT – Het begint bijna een dagelijkse gewoonte te worden in onze Zuidrand. Terwijl een helihaven aan de bekende AED studio’s nog altijd op verzet stoot in de nabijgelegen wijken toert de laatste weken bijna dagelijks de helikopter van de Federale politie boven onze regio.

Dit was de laatste dagen al het geval in Lint, Hove, Edegem, Kontich en Wilrijk. Ook donderdag was het weer van dat, nu  boven Lint. Dit keer ging het om een zoekactie die was opgestart door de politiezone Hekla die op zoek waren naar enkele verdachten van een woninginbraak in de gemeente en daarbij dus de hulp kregen van de Federale politiehelikopter.

Navraag bij de politieagenten in de Kardinaal Cardijnlaan in Lint leerde ons dat het zou het gaan om enkele verdachten die op heterdaad werden betrapt, maar zijn kunnen ontkomen. Of de klopjacht naar deze inbrekers heeft geleid kon men ons gisteren (donderdag) niet melden. Ook in maand december 2017 kreunde onze Zuidrand onder een inbrakengolf maar die werd de kop ingedrukt na de aanhouding van zes inbrekers. Vaak gaat het hier over rondtrekkende bendes.

%d bloggers liken dit: