Optreden ’tGitarke’ in Aartselaar

Op vrijdag 18 oktober 2019 organiseert ACH JA vzw een optreden van ‘tGitarke’ in de zaal  ‘t Veurleste, Lindenboslaan 2 te Aartselaar.’tGitarke is een samenraapsel van personen die rond hun 50 ste het gitaarspelen ontdekt of herontdekt hebben en nu maandelijks samenkomen in ’t Veurleste om samen gitaar te spelen en te zingen met een vleugje nostalgie.

Hun repertoire bestaat vooral uit evergreens: songs van The Beatles, John Denver, The Creedence, Tom Jones, Ricky Nelson, The Dubliners…maar ook liedjes van Rocco Granata, Bart Van den Bossche, The Strangers, Guus Meeuwis…

Elk voorstel is welkom, zolang we allen de melodie kennen zeggen de leden. Hun motto is ’t moet niet perfect zijn als ’t maar klinkt.  Wie barrés kan, speelt barrés.

Wie graag zingt, zingt. Wie kan tokkelen, tokkelt. Is je Engels niet zuiver, dan is ’t met haar op. Het maakt niet uit als je je maar goed voelt in de muziek die je brengt. Ze hadden nooit de ambitie om op te treden, maar sommigen koesterden wel de droom en omdat ‘vzw ACH JA’ het hen vroeg, nodigen ze iedereen graag uit op een samenzang in ’t Veurleste op 18 oktober 2019.

Spreek vrienden aan, smeer je stem en kom naar de samenzang, die wordt wat we er samen van maken! t‘Gitarke’  dat zijn Willy, Dirk, Hendrik, Rudy, Koen, Brigit, Marleen en Vera. De deuren van ’t Veurleste openen op 18 oktober om 20u en het gratis optreden start om 21u.

%d bloggers liken dit: