Partij Fan Van Hove bezoekt de Vredewijk

HOVE – De politieke partij Fan Van Hove dat is een samenwerking tussen CD&V en Open VLD heeft op een paar maanden tijd met hun Pannekoekenmobiel de hele gemeente Hove doorkruist om overal waar ze halt hielden de inwoners te bevragen wat er volgens hen beter kan in hun gemeente.

“De belangrijkste resultaten hebben we dan op deurhangers gezet die we dan ook doorheen de gemeente en wijk per wijk aan de deuren gingen hangen om de mensen te vertellen wat de grootste problemen zijn en uiteraard proberen we hierop ook steeds een antwoord te vinden,” zegt voorzitter Wim Bollaert in onze gemeente Hove.

“Zo willen we de inwoners tonen dat we echt naar hen luisteren en hun problemen meenemen naar de gemeenteraad toe en uiteraard naar de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. Ook de actie met de deurhangers loopt nu ten einde.”

“De laatste wijk die we aandoen is de Vredewijk waar de bewoners van de Beekhoekstraat, Albrecht Rodenbachstraat, Guido Gezellestraat, Hugo Verrieststraat, Jan Frans Gellyncklaan, Jozef Mattheessensstraat, Kasteelstraat en Verbindingsstraat op zaterdag 24 maart tussen 10 en 12u een deurhanger mogen verwachten. En voor de mensen die het willen kunnen we die dag ook enkele vragen beantwoorden,” aldus nog de voorzitter.