Partij Fan Van Hove klaar voor gemeenteraadsverkiezingen

HOVE – De lokale politieke partij Fan Van Hove is al jaren een goede samenwerking tussen CD&V en Open VLD in onze gemeente Hove. Deze politieke familie stelde gisterenavond in het CC De Markgraaf tijdens een gezellige nieuwjaarsreceptie haar top 3 voor die zullen voorkomen op de lijst van de partij in oktober van dit jaar tijdens de gemeenteraadsverkiezingen.

In deze top3 staan niet meteen nieuwe namen met op de eerste plaats Luc Vuylsteke De laps, op de tweede plek staat  Els Nelen-Pauwels en als derde Diane Tinnemans. Maar het is wel duidelijk dat er vanaf plaats 4 toch wel wat nieuwe en vooral jonge mensen de lijst zullen rond maken.

“Nieuw bloed met op en top Hovenaars die ook het reilen en zeilen in onze gemeente kennen, die vind je terug op onze lijst,” vertelde voorzitter Wim Bollaert van Fan Van Hove.  En belangrijk is ook dat er in onze gemeente Hove niet zoals in sommige andere gemeenten op politiek vlak echt met harde woorden wordt gesproken naar andere partijen toe, en dat iedereen momenteel toch nog door dezelfde deur kan.

Dat bewees ook het aantal aanwezigen van andere politieke partijen op deze nieuwjaarsreceptie van Fan Van Hove. Ook uw lokale radio Frekwent was erbij en sprak met Lijsttrekker Luc Vuylsteke De Laps over de nieuwe namen op de lijst en raakte ook heel even het moeilijke dossier van de helihaven aan in de nabije gemeente Lint waar Fan Van Hove geen voorstander van is.

Herbeluister hier het volledige interview.