Pieter Reypenslei kan rekenen op honderden toeschouwers op Mortsel Showt

MORTSEL – Het mooie weer zorgde ook gisterennamiddag in de stad Mortsel voor veel volk op Mortsel Showt dat al rond de middag begon met gezellig winkelen in de stad en extra animatie in de winkelstraten Statielei en Pieter Reypenslei. Het was maar een voorbode voor wat later zou volgen.

Want maar liefst 25 Mortselse winkels deden dit jaar mee aan deze editie van Mortsel Showt. Het werd dit jaar een catwalk in openlucht waar je kon kennismaken met de nieuwste trendy modespulletjes die in deze winkels in de stad te vinden zijn. Bij het begin van de eerste modeshow om 14.30u stonden de toeschouwers al rijen dik om te kijken wat de volgende maanden de nieuwe modetoppers zullen worden in onze Zuidrand van Antwerpen.

Deze modeshow werd nogmaals herhaald om 15.30u. Dus de inwoners in de stad Mortsel die de komende weken en maanden op kledinggebied met hun tijd willen meegaan weten meteen in welke winkel ze terecht kunnen door deze Mortsel Showt.

Uw lokale radio Frekwent was erbij en onze reporter Bert had er een korte en gezellige babbel met de Mortselse Schepen van lokale economie Ilse Lacante.

%d bloggers liken dit: