Politie Hekla dankt iedereen voor veilig 2018

REGIO – De korpsleiding en de medewerkers van de lokale Politiezone HEKLA wensen iedereen een fijn, gezond en vooral veilig 2018 staat te lezen op hun website. Het begin van een nieuw jaar is klassiek de periode van veel wensen, maar ook van attente giften of geschenken om te bedanken of om de goede relaties te onderhouden.

Omdat de lokale politie HEKLA integriteit hoog in het vaandel draagt, is het korpsstandpunt nog steeds dat de medewerkers geen geschenken of giften in ontvangst mogen nemen.Het is ons immers verboden door de deontologische code van de geïntegreerde politie en in sommige gevallen kan het zelfs een strafrechtelijk gevolg krijgen. Op die manier wenst de organisatie professioneel, maatschappelijk verantwoord en objectief te kunnen blijven handelen.Uiteraard vinden we het fijn om bedankingen of nieuwjaarswensen in ontvangst te mogen nemen.

Voor eventuele nieuwjaarswensen, bedankingen of felicitaties kan u naast een eenvoudige kaart, brief ook onze contactpagina invullen op de website www.hekla.be zegt men bij onze politiezone