Provincie sluit verschillende domeinen voor storm

REGIO – De Provinciale groendomeinen Antwerpen (Rivierenhof, Vrieselhof, Hof van Leysen, Kesselse Heide), Mechelen (Vrijbroekpark) en Kempen (Averegten, Prinsenpark, Hertberg, Hoge Mouw) zijn morgen, 18 januari, vanaf de vroege ochtend (6 uur) tot na de middag gesloten voor bezoekers! Ook de bosrijke onderdelen van De Schorre blijven afgesloten. Om 13 uur evalueren de Domeinwachters de situatie.

De weerdiensten kondigen een stormachtige ochtend aan met Code Rood. Dat betekent dat we te maken krijgen met rukwinden rond 100 km/u.

In onze bossen en domeinen is het met zo’n windsnelheden niet veilig! Daarom roepen we op aan de alle bezoekers om de geplande wandel- of fietstochtjes uit te stellen tot na de middag.

Via www.provincieantwerpen.be en de twitter-account van @dedomeinen houden we jullie op de hoogte over wanneer de storm gepasseerd is en de heropening van de provinciedomeinen! Ook op de Facebookpagina’s van onze parken en domeinen kun je terecht voor nieuws en updates over de storm.

Provinciedomeinen Zilvermeer, Arboretum Kalmthout en De Nekker doen geen algemene sluiting, maar roepen wel op om voorzichtig te zijn als je er naartoe moet.

%d bloggers liken dit: