Punken op de weide van Tomorrowland – 4 juni 22

Punken op de weide van Tomorrowland!

PUNK IN DRUBLIC in DE SCHORRE: punkrock, (speciaal)bier, pogo’s en festival plezier op de weide van Tomorrowland!
Na twee jaar uitstel komt het internationale punkfestival ‘Punk In Drublic’, aangevoerd door de veteranen van NOFX, op 4 juni ein-de-lijk naar België. Het Vlinderplein wordt omgetoverd tot een circle pit waar naast NOFX, onder meer Me First And The Gimme Gimmes en Ignite ervoor zorgen dat corona stevig weggespoeld wordt!

Boom, 4 juni 2022: de naam van het rondreizende festival doet ongetwijfeld een belletje rinkelen. Zo werd de tournee gedoopt naar NOFX’ bekendste album, ‘Punk in Drublic’. Na succesvolle edities in de Verenigde Staten, UK, Frankrijk en Duitsland, maakt het festival voor het eerst haar opwachting in de Benelux; in de Schorre in Boom.

Bier en foodtrucks

Naast optredens zullen bezoeker ook kunnen genieten van een ruim aanbod aan speciaalbieren in de authentieke ‘Belgian Beer Bar’ en een gevarieerde selectie aan foodtrucks. Omdat de organisatie de natuur een warm hart toedraagt, zal er extra worden ingezet op duurzaamheid en toegankelijkheid. Zo wordt er gewerkt met herbruikbare bekers en een wisselsysteem voor eetkommen, daarnaast doen de organisatoren een warme oproep aan haar bezoekers om op een duurzame manier naar het festival te peddelen. Wie na zo’n uitgebreide punk- en bierdegustatie liever in de buurt blijft overnachten, heeft een ruime keuze rondom de Schorre.

Het festival wordt georganiseerd door dezelfde werking als deze van Brakrock in Duffel. Dit festival won reeds twee Groenevent Awards en viert haar tiende verjaardag op vrijdag 5 en zaterdag 6 augustus in Duffel. Bands als DescendentsCircle Jerks – Sick Of It All – Mad Caddies zijn slechts enkele van de vele bands die te bewonderen zijn op één van de vijf podia.

De ticketverkoop voor beide evenementen is reeds van start gegaan en vlot goed. Tickets zijn verkrijgbaar via deze website. Informatie bekom je via www.brakrock.be

Screenshot-2022-05-13-at-17.41.19-1200x0.png
Brak On Track vzw
Duffel
Brakrock 2021

?noti=MjU7NjE1NjszMGFhN2IzN2Y1YzZlZTg4ZTVlMTFjMmRhYzkxNDljNg%3D%3D

%d bloggers liken dit: