Quiz bij de actie Hope for Nathalie brengt veel op

HOVE/DUFFEL – Bijna 100 mensen met het hart op de goede plaats kwamen gisteren opdagen in Feestzaal Da Capo aan de Lintsesteenweg in de gemeente Hove voor een Quiz die was ingericht door de mensen achter de actie Hope For Nathalie of het meisje van 26 jaar uit Duffel die door een tekenbeet haar leven helemaal zag verloren gaan en nu bedlegerig is geworden door de ziekte van Lyme.

“Enkel een stamceltransplantatie in Frankfurt zou voor deze jonge vrouw soelaas kunnen brengen. Maar daar hangt een prijskaartje van 30.000 euro aan vast zegt de mama van Nathalie. En daarom dat we deze actiegroep hebben opgestart en allerlei evenementen gaan inrichten. Niet enkel voor mijn dochter,” zegt mama Jenny.

“Ik wil zeker ook in de bres springen voor lotgenoten van Nathalie.” De Quiz in de gemeente Hove was gisteren al zeker geslaagd en de volgende actie hier in Hove waar mama Jenny werkt zal gehouden worden op vrijdag 16 maart 2018 in dezelfde feestzaal Da Capo met een Pasta Romantica of een gezellige pastavond met sfeermuziek. De avond gaat door tussen 18 en 21u.

Er wordt wel gevraagd om je daarvoor op voorhand in te schrijven via mail naar hopefornathalie@outlook.com of het nummer 0485/81 28 06. De quizavond gisteren begon alvast met een erg pakkend moment toen er een videoboodschap van Nathalie zelf werd geprojecteerd op het scherm in feestzaal Da Capo.

Alle informatie voor deze actie is terug te vinden op de facebookpagina Hope For Nathalie. Lokale Radio Frekwent was er gisteren bij en het interview met mama Jenny en de foto’s van de quizavond van gisteren zijn terug te vinden op  onze facebookpagina.

%d bloggers liken dit: