Regioradio Zuidrand stelt fier een nieuwe adverteerder voor

KONTICH –  Regioradio Zuidrand is fier om je te kunnen voorstellen aan een nieuwe adverteerder op onze radio.

Juwelen Yannick aan de Mechelsesteenweg 4, 2550 Kontich staat bekend om zijn uitgebreide keuze aan juwelen, trouwringen en horloges.

De juwelierszaak is al van in het begin van de 20e eeuw een familiezaak. In 1983 nam Marc de zaak over en wordt het een juwelier en horlogemakerij.

Maar het is pas in 1992, als Fabienne er bij komt, dat de zaak naar de huidige naam wordt vernoemd. Juwelen Yannick staat bekend om zijn uitgebreide keuze aan juwelen, trouwringen en horloges. Dankzij het eigen atelier dat geleid wordt door Marc, wordt alles snel doch precies afgewerkt.

In hun collectie juwelen en uurwerken vinden we onder andere grote merken als Innocense, Davice, J&A, Bozarts, Rado, Tissot , Balmain, Boss, Pontiac zijn enkele van de grote namen die je hier kan vinden.

Heren : Februari is Valentijnmaand. Geef je dame dit jaar eens een mooi en exclusief geschenk en ga eens kijken bij Juwelen Yannick in Kontich waar men U vriendelijk en met hun jarenlange ervaring zal bijstaan in het kiezen van het geschikte cadeau voor Valentijn. En ook voor de heren liggen hier mooie Valentijn geschenken te wachten.