Reus Contios opent mee het vernieuwde gemeentehuis van Kontich

Op 8 en 9 februari heeft de officiële opening plaats van het vernieuwde gemeentehuis, een huis waar elke Kontichnaar terecht kan en welkom is. Daar hoort de reus van Kontich zeker bij te zijn. Sinds zijn ontstaan in 2012 maakte werkgroep REUZENplan, samen met reus Contios, vele verbindingen van samenwerking met verschillende verenigingen, scholen en kunstenaars uit Kontich en omstreken.

In 2016 werd Contios, gesteund door vele burgers en het gemeentebestuur, ingeschreven in het volksregister van Kontich, in aanwezigheid van zijn peter Jeroen Olyslaegers. Ter gelegenheid van de opening van het gemeentehuis zal Reus Contios, een week lang, een symbolische steunpilaar vormen aan de buitengevel van het gemeentehuis of het huis van iedereen. Een gigantische spiegel zal de aanwezigheid van Contios nog accentueren. Iedereen is welkom op één van de 6 rondleidingen op 9 februari (één elk uur van 10u tot 15u).

Inschrijven voor een rondleiding kan via info@kontich.be. Dit jaar heeft werkgroep REUZENplan haar eerste buitenlandse activiteit op het schema staan. Op 1 & 2 juni werkt reus Contios mee aan een project in Maastricht. Voor 2020 plannen zij een nieuw spektakel in Kontich. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk en geschikt voor alle leeftijden.

%d bloggers liken dit: