Schaatsbaan in Kontich officieel geopend.

KONTICH – Vrijdagavond 8 december rond 20u waren een 100 tal genodigden waaronder sponsers en gemeenteraadsleden getuige van de officiele opening van de schaatsbaan in de gemeente Kontich. Kontich schaatst zal ook dit jaar weer duizenden mensen en vooral jongeren laten genieten van schaatsplezier in de gemeente.

Er zijn tal van speciale evenementen gepland zoals discoschaatsen – ijsravotten voor de allerkleinsten – speciale momenten voor G-schaatsers – mountainbiken op het gladde ijs en nog zoveel meer. Kontich schaatst op het gemeenteplein zal doorgaan tot en met 7 januari 2018. Een schaatsbeurt kost je 3 euro en er is mogelijkheid tot het huren van schaatsen aan democratische prijzen.

Ook hier zijn handschoenen wel verplicht zegt men in de gemeente Kontich. Voor de openingsuren en de speciale momenten kan je terecht op de website van de gemeente Kontich. Uw lokale radio Frekwent was er gisteren al bij en had er een hele korte babbel met de schepen van Sport in Kontich Pieter Defoort net voor hij aan zijn verwelkomingsspeetch begon.

%d bloggers liken dit: