Schepen Veerle Van Dyck wordt lijsttrekker Dorpslijst Sander

KONTICH – De leden van Dorpslijst Sander verkozen gisteren met groot enthousiasme unaniem schepen Veerle Van Dyck tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018. Veerle is sinds 2013 schepen van cultuur en personeel in Kontich.

Ze is de drijvende kracht achter de modernisering van de gemeentediensten en de verbetering van de dienstverlening. Met haar grote inzet bouwde Veerle een degelijke reputatie uit binnen en buiten het gemeentehuis. Ze is een bruggenbouwer tussen mensen, een doorzetter in moeilijke omstandigheden. Enthousiast en aanmoedigend tracht ze voor medewerkers, vrijwilligers en burgers ruimte te scheppen voor nieuwe initiatieven.

Met het lijsttrekkerschap van Veerle mikt Dorpslijst Sander op de eerste vrouwelijke burgemeester van Kontich.  In 2006 en in 2012 kreeg Joost Fillet telkens veel steun als lijsttrekker bij de verkiezingen. In 2018 zal hij zich opnieuw volop inzetten voor de Kontichse gemeenteraadsverkiezingen, maar deze keer niet als lijsttrekker.

Om het met zijn woorden te zeggen: “Dorpslijst Sander gaat steeds op zoek naar nieuw talent voor onze Kontichse democratie. We proberen om zoveel mogelijk mensen kansen te geven om een rol te spelen in de lokale politiek. Ook voor de topposities werken we aan vernieuwing en verjonging. Ik sta dan ook volledig achter onze lijsttrekker aldus nog schepen Joost Fillet in de gemeente Kontich.”

Ook lokale radio Frekwent wil Mevr. Van Dyck veel succes toewensen met haar campagne.

%d bloggers liken dit: