Schrijf je straat nu in voor de 6e Duffelse Burendag

Begin het weekend op 24 mei gezellig, met de zesde editie van de Duffelse Burendag. Zin in een leuke avond in eigen straat? Nodig je buren uit voor een gezellig avondje onbezonnen kletsen, eventueel met een hapje en een drankje.

De Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen met je buren en de hele buurt viert. Het concept van Burendag is heel simpel: je zet je stoel buiten en doet een praatje met je buren. Een leuk initiatief om eens samen te komen en de mensen uit je straat of buurt (nog) beter te leren kennen. Deelnemen is eenvoudig. Registreer uiterlijk op woensdag 15 mei je straat of buurt via de link op de Duffelse gemeentelijke website. Het lokaal bestuur Duffel steunt dit initiatief en beloont de vroege vogels.

De eerste 30 inschrijvers krijgen namelijk een mand met duurzame producten. In zo’n mand zit allerlei lekkers dat je met de buren kan delen. Doet je straat dit jaar ook mee? Verwittig dan zeker je buren op tijd. Zo weet iedereen waar en wanneer ze verwacht worden. Je kan hiervoor affiches en deurhangers ophalen bij het vrijetijdsloket. Stuur een mailtje naar vrijetijd@duffel.be en we leggen alles klaar aan de balie.

De ‘officiële’ burendag is op vrijdag 24 mei. Past de Burendag toch beter in je agenda op zaterdag 25 of zondag 26 mei, dan kan dat uiteraard ook sluit men af in de gemeente Duffel.

%d bloggers liken dit: