Sinterklaas blijft erg populair in onze Zuidrand

KONTICH – Net zoals vorige week in Hove kwamen afgelopen opnieuw honderden kinderen op bezoek bij Sinterklaas in het oude gemeentehuis in Kontich. Na een ochtendlijke rondrit door Waarloos en nadien door Kontich Kazerne reden de Sint en zijn zwarte pieten door het winkelcentrum van de gemeente om nadien aan te komen aan het Oude gemeentehuis. Een oldtimer deed dienst deed als vervoersmiddel.

De handelsvereniging VANK en het gemeentebestuur organiseren jaarlijks deze Sinterklaasaankomst en zorgen voor vele geschenken en het nodige snoepgoed. Bij de aankomst zaterdag was het weer even iets minder maar toch zagen we tientallen kinderen de regen trotseren. Ze werden uitgedaagd door burgemeester Bart Seldeslachts en schepen Marleen Van den Eynde om het ontvangst nog vrolijker te maken door het zingen van enkele sinterklaasliedjes.

Regioradio Zuidrand ging net als vorige week in Hove ook nu weer op bezoek bij Sinterklaas en vroeg aan Schepen voor lokale economie Marleen Van den Eynde of ze het afgelopen jaar wel braaf was geweest.

 

https://soundcloud.com/user-453727279/aankomst-sinterklaas-kontich-interview-marleen-van-den-eynde-in-het-nieuws

%d bloggers liken dit: