Sinterklaas heeft nu al een afspraak met de Gezinsbond in de gemeente Hove

Ook dit jaar maakt de Hovese Gezinsbond van deze gemeente een echte Sinterklaasgemeente. Het wordt weer een gezinsfeest voor jong en oud(ers). Te beginnen met de aankomst op Zaterdag 23 november 2019. Iedereen is dan welkom om 10u15 aan het station van Hove. Sint komt met zijn Pieten aan met de trein. En aansluitend vertrekken ze in stoet naar het Kerkplein. Daar trakteert de Sint de kinderen op lekkers en krijgt de Sint de officiële sleutel van zijn huisje. Deze activiteit is volledig gratis.

Op Zaterdag 23 en zondag 24 november: is er het Bezoek van het Huis van Sinterklaas. Sinterklaas en de Hoofdpiet nodigen je uit voor een uniek bezoek aan het Huis van Sinterklaas. In kleine groepjes stap je in de echte leefwereld van de goedheilige man. Waar eet Sinterklaas? Hoe ziet het bed er uit? Heeft Sinterklaas een toilet? En wat is die fonkelende kamer? De plaatsen hiervoor zijn beperkt. Reserveer dus je plaatsje vanaf 1 november op www.sinterklaasgemeente.be.

En tenslotte is er dit jaar ook het afscheid van Sinterklaas in Hove op vrijdag 6 december. Alle kindjes hebben hun cadeautjes gekregen. Op 6 december is de Sint jarig en vertrekt hij terug naar Spanje. Kom de Sint bedanken en uitwuiven. Beleef deze unieke en emotionele happening die start om 19u aan het Kostershuisje in Hove. We wandelen dan samen met de Sint naar het station zeggen ze bij de Gezinsbond. Het einde van dit evenement is voorzien om 19.45u aan het station van Hove. Ook dit is gratis voor iedereen. Alle details over Sinterklaas in de gemeente Hove lees je op www.sinterklaasgemeente.be

 

Foto: Hovese Gezinsbond

%d bloggers liken dit: