Sla een Hole in One bij AGS in Aartselaar en steun meteen een goed doel

AARTSELAAR –De Antwerp Golf School (AGS) bestaat 30 jaar en viert dat met verschillende activiteiten. Nog tot eind augustus kan je er iedere dinsdagavond terecht voor de Afterwork Hole in One. De helft van de opbrengst gaat naar een geldpot, die de deelnemers kunnen winnen. De andere helft wordt verdeeld onder zes goede doelen.

Voor slechts vijf euro ga je met drie golfballetjes een niet te onderschatten uitdaging aan: een Hole-in-One slaan en de geldpot winnen.

Kris Van Ingelgem van AGS: ‘Golf is een uitermate geschikte sport om te netwerken, maar ook om na een intense werkdag weer tot rust te komen. Daarom houden we tijdens de zomermaanden verschillende afterworks. Iedere dinsdag brengen we op het golfterrein een gevarieerde avond met een attractieve Hole in One-competitie.’

Tegelijk steun je er ook Het Raster vzw, het-gouden-mandje.be, Kom op tegen Kanker, paramotiongolf.be, MS-Liga Vlaanderen vzw en G-sport Vlaanderen vzw mee, want de helft van het deelnamegeld gaat naar deze goede doelen.

Als niemand erin lukt om een Hole in One te slaan, wordt de pot bijgehouden voor de afterwork van de week nadien. Iedere dinsdag in juli en augustus ligt hole één klaar tussen 18 en 21 uur.

Intussen zijn er twee Afterwork Hole in Ones achter de rug en is de geldpot nog niet gewonnen. De deelnemers maken vanavond kans op 132,50 euro. (EM/ Foto FB AGS)

%d bloggers liken dit: