Slimste mens finaliste Dalila Hermans in de bib

EDEGEM – Dalilla Hermans komt in de gemeente Edegem op uitnodiging van de Bibliotheek praten over racisme, adoptie, dialoog en origine. Dalilla Hermans is geboren in Rwanda en kwam via adoptie in België terecht. In 2014 schreef ze over haar ervaringen met racisme in Vlaanderen en sindsdien verdiept ze zich in dit thema. Dalilla wil polarisatie overstijgen en gaat op zoek naar dialoog tussen mensen, ongeacht hun origine. In 2017 schreef ze “Brief aan Cooper en de wereld”.

Op vraag van de bibliotheek Edegem komt Dalila op dinsdag 27 maart 2018 naar de raadzaal van het gemeentehuis. Gemeenteplein 1 in Edegem. Haar lezing start om 20u. Hiermee neemt de bib van Edegem de draad van haar lezingen weer op. Dalilla Hermans is sinds kort niet meer weg te denken uit het Vlaamse medialandschap. De inkom die avond kost 7 euro.

En tickets zijn online te bestellen via www.edegem.be/tickets of aan de balie van de bib aan de Hovestraat 55 in de gemeente of via het tel 03/289 23 50 of via mail naar bibliotheek@edegem.be