Speelpleinwerking Sjiraf zoekt animators met pit

HOVE – Speelpleinwerking Sjiraf is op zoek naar gemotiveerde animators en hoofd-animators voor de paasvakantie (2 tot 6 april) en zomervakantie (1 juli tot 31 augustus) om kinderen van 6 tot 14 jaar een geweldige vakantie te bezorgen.

Voorwaarden om animator te worden op het speelplein: je bent minstens 16 jaar, je hebt een attest animator in het jeugdwerk op zak, je hebt een cursus animator in het jeugdwerk gevolgd en wil graag stage lopen. Er wordt verwacht dat je minimum één week werkt. Animators ontvangen een vrijwilligersovereenkomst en een onkostenvergoeding.

Voorwaarden om hoofd-animator te worden bij Sjiraf: je bent minstens 18 jaar, je bent in het bezit van een attest hoofd-animator in het jeugdwerk, je volgde een cursus hoofd-animator  en wil stage lopen. Je staat minstens één week op het speelplein. Hoofd-animators krijgen een HOVE.

Voor al je vragen of meer info over animator worden bij Sjiraf kan je terecht bij de jeugddienst Hove op het teln 03/454 38 97 of via mail naar jeugd@hove.be.