Spoorwerken bij Infrabel in de gemeente Lint

LINT – Infrabel voert vernieuwingswerken uit aan spoorlijn 13 (Kontich-Lier) ter hoogte van de overweg aan de Statiestraat in Lint. De werken vinden plaats tijdens de weekends van 15-18 juni, 22-25 juni en 29 juni-2 juli, en ‘s nachts van 18 tot 22 juni en van 25 tot 29 juni. Ten gevolge van deze werken zal de overweg aan de Statiestraat volledig afgesloten zijn voor alle wegverkeer (inclusief fietsers en voetgangers) tijdens het weekend van 15 tot 18 juni. De weg is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer van 14 tot en met 29 juni. Een omleiding werd opgesteld met goedkeuring van het lokale bestuur en de politie. Ook zal er een parkeerverbod zijn langs één zijde van de Akkerstraat. Ook zullen er een aantal bushaltes door deze werken niet bediend worden in deze periode. Dit gaat over de bushaltes : Hove Boshoekstraat – Lint Station en Lint Koning Albertstraat.
Tijdelijke haltes worden voorzien ter hoogte van de Akkerstraat en haltes Lint Kerk. Meer info hierover vind je op www.delijn.be.
Om veiligheidsredenen vinden deze werken ook ‘s nachts plaats. Deze kunnen geluidshinder met zich meebrengen. Heb je nog vragen over deze werken bel dan op het nummer 0800 / 55 000 of stuur een mail naar  info.projecten@infrabel.be

%d bloggers liken dit: