Sportaanbod in Boechouts Sneppenbos wordt uitgebreid

BOECHOUT – Niet iedereen vindt de tijd om ’s avonds te gaan sporten of vindt het leuk om individueel aan sport te doen. Daarom organiseert de vrijetijdsdienst van Boechout vanaf september Sport Overdag. Naast badminton en seniorengym, die vorig jaar een succes waren, organiseren ze dit jaar Start to Run en Zumba Gold.

Een lesgever zorgt elke donderdag van 10u30 tot 11u30 voor een gevarieerd sportaanbod voor senioren.

Zin in een partijtje badminton? Wil je graag vrij spelen of de kneepjes van de sport bijleren en intussen je conditie verbeteren? Omwille van het succes breidt men het aantal sessies badminton uit naar drie momenten per week. Aan elke deelnemer de keuze om één, twee of zelfs drie keer te komen badmintonnen. Het kan elke woensdag van 10 tot 11 uur en van 11 tot 12 uur en elke vrijdag van 9u30 tot 10u30.

Trek je loopschoenen aan en werk in groep aan je (loop)conditie. In een reeks bouw je je afstanden op van nul naar vijf kilometer. Loopervaring is niet nodig. De sessies vinden elke dinsdag en donderdag plaats van 9u30 tot 10u30 uur.
Dansen op muziek en aan je conditie werken? De zumba-work-outs voegen een vrolijke toets aan je dag. Zumba gold combineert typische zumba-moves en is vooral gericht op 40+-ers en senioren. Elke dinsdag van 13 tot 14 uur.

Al deze sessies vinden plaats in Sportpark Sneppenbos aan de Vremdesesteenweg van 9 september tot 30 juni (niet tijdens de schoolvakanties en op feestdagen). Start to Run omvat een reeks van tien weken (10 september tot 21 november). Je betaalt twintig euro voor een tienbeurtenkaart) of 40 euro voor een twintigbeurtenbeurtenkaart). Met één beurtenkaart kan je deelnemen aan élke sport van Sport Overdag. De beurtenkaart kan je tijdens de openingsuren aan de balie kopen. (EM / Foto Gemeente Boechout))

%d bloggers liken dit: