Stad Mortsel en Karnamor zijn  klaar voor 3 dagen carnaval

MORTSEL – Het is weer bijna zover. Vrijdag beginnen we aan 3 dagen carnaval in onze stad zeggen ze bij de carnavalsvereniging Karnamor in de stad Mortsel.

De festiviteiten starten op vrijdag 9 maart met een seniorennamiddag om 13u in Hangar 68 van het Fort 4 aan de Neerhoevenlaan met optredens van Frieda Rock – Guy D – Rudy Jones en Werner Janssens en een gratis koffie en koffiekoek voor onze senioren. Diezelfde avond is er dan de sleuteloverhandiging op het stadhuis en de aanstelling van jeugdprins of prinses om 21u in de hangar.

Hoogtepunt is uiteraard de internationale carnavalstoet met vertrek om 14u aan de Neerhoevelaan en via de Drabstraat – Liersesteenweg – Mayerlei – Van Dyckstraat – Rubensstraat – Lepelstraat – Kerkstraat en Sint Benedictusstraat naar de tribune aan het stadhuis en terug naar het Fort 4.

Zaterdagavond is het dan opnieuw dansen geblazen vanaf 20u op het carnavalbal. En ook zondag is het aan Hangar 68 een drukte van jewelste met het kindercarnaval vanaf 14u. Alle informatie over carnaval in Mortsel is terug te vinden op de website van de stad of via www.karnamorvzw.com.

Ook uw lokale radio Frekwent zal erbij zijn in de carnavalstoet in de stad Mortsel.