Start aanleg zuidkant tussen Heirbaan en Fortstraat in Mortsel

Maandag 4 november 2019 start de aannemer met de aanleg van de zuidkant van de Krijgsbaan, tussen de Heirbaan en de Fortstraat (rijrichting Borsbeek). De riolering wordt er ondergronds volledig vernieuwd. Daarna bouwt de aannemer de rijweg en het fietspad op.

Zonder weerverlet of onvoorziene werfomstandigheden zullen de werken aan deze kant van de rijweg tegen het kerstverlof afgerond zijn.

Verkeerssituatie van 4 november tot kerst

– Verkeer op de Krijgsbaan kan (nog steeds) enkel in één richting rijden richting Borsbeek nu via het nieuw aangelegde wegdek op de noordzijde;
– De Neerhoevelaan wordt afgesloten ter hoogte van de Krijgsbaan. Aangelanden rijden via de Heirbaan/Drabstraat of de Liersesteenweg;
– Fietsers verhuizen naar de bovenkant van de rijweg. Fietsers komende uit Neerhoevelaan hebben verschillende opties: ofwel rijden ze over het Fortplein ofwel via de Cantecroylaan.

Vragen? De bereikbaarheidsadviseur is bereikbaar via mail en telefoon (tijdens de kantooruren): bereikbaar.antwerpen@wegenenverkeer.be of 0468 03 53 84.

www.mortsel.be/R11

%d bloggers liken dit: