Stefan Beeldens kiest voor positief Hove

HOVE – De gemeentelijke politieke partij pH7-Positief Hove loopt op wolkjes. De lokale partij krijgt versterking van rasechte Hovenaar en geëngageerde duizendpoot Stefan Beeldens lieten ze ons gisteren weten. De oproep van kandidaat-burgemeester Goedele Breyne in ons vorige magazine had effect: “Het gaat niet slecht in Hove maar als partij hebben we de ambitie om het nog beter te doen. De lat mag best wat hoger. We zijn er zeker van dat we dit enkel kunnen doen met mensen die gaan voor positiviteit en samenwerking.

Stefan heeft onze oproep duidelijk begrepen en nam een prima beslissing,” zegt Mevr Goedele Breyne. Stefan Beeldens vertelt verder Ik ben sinds mijn zestiende actief in het dorpsleven. Als bestuurslid van de Gezinsbond, als coördinator van de jeugdvereniging Jaanimo, als voorzitter van het oudercomité van de gemeenteschool, als bezieler van de Sinterklaasfeesten, als spring-in ’t veld op vele Hovese podia én als voormalig marketing-en communicatiemanager van Fitopia heb ik me kunnen verdiepen in thema’s zoals jeugd, gezinnen, cultuur, onderwijs en sport en dit alles wil ik nu ook overbrengen in de gemeentelijke politiek.

Ik wil mijn groot Hoofs enthousiasme ook in de politiek gaan steken. Het kan alleen maar plezanter en positiever worden aldus nog Stefan Beeldens. Ook uw lokale Radio Frekwent wenst Stefan erg veel succes toe in deze nieuwe uitdaging.