Stemmen voor Danny Blue And The Old Socks

EDEGEM – Danny Blue And The Old Socks uit onze Antwerpse Zuidrand zitten in de finale van het Studio Brussel programma De Nieuwe Lichting. En wij vragen onze luisteraars en de mensen van de zuidrand om deze muziekband die ook uit inwoners van onze Zuidrand bestaat om te kiezen voor hun eigen mensen.

Sam De Nef, Vincent Van Santfoort, Denis De Meester, Robin Declerck en Rint Mennes zijn 5 jonge en supergoede muzikanten en doen er alles aan om hun muziek te mogen brengen op diverse podiums. Mensen die vorig jaar naar het gratis festival Rock@Edegem gingen kennen deze muzikanten al. Maar Danny Blue And The Old Socks verdienen het ook om de finale van De Nieuwe lichting te winnen.

Waarom? Simpel. Ze spelen schitterende muziek, het zijn stuk voor stuk toffe mensen en ze wonen ook in onze knusse Zuidrand. Dus waarom wachten om deze mensen mee populair te maken vinden wij bij de radio voor de Zuidrand van Antwerpen. Stemmen voor deze mensen kan via http://nieuwelichting.be en daar kan je makkelijk voor hen kiezen. Je moet wel 3 groepen aanvinken en zorg er dus voor dat zeker één stem voor deze mensen is. Stemmen kan tot donderdag 25 januari as om 16u.

Uw lokale radio ging op bezoek in de gemeente Edegem en had er een korte en gezellige babbel met de zanger van de groep.

Herbeluister hier het interview met Sam De Nef.