Succesvolle infodagen van Vision Fotokring Hove

HOVE – Nog maar net opgestart en toch al heel wat mensen die over de vloer komen en interesse tonen in onze infodagen lachen oprichter Wim Frans en medeoprichtster Yara Bongers aan de Lintsesteenweg in onze gemeente Hove.

“Onze Vision Fotokring is pas begin deze maand opgestart en we merken aan de mensen die info komen vragen op onze infomomenten dat er nood is aan een vereniging als de onze in de gemeente Hove. Zo willen we ook openstaan voor iedereen. Geen cocconvereniging, maar van, met en voor alle mensen in onze gemeenschap. Ook vooral de jongeren willen we overhalen om in te stappen in onze fotokring,” zegt Yara Bongers die als model op jonge leeftijd al in de halve finale van Top Model Belgium 2019 staat.

“We zijn een erg laagdrempelige vereniging zegt Wim Frans. “We praten hier ook niet over voorzitters en dergelijke. Hier gaat het over 4 oprichters en een aantal adviseurs die alle clubleden willen bijstaan tijdens deze infodagen – op fotoshoots – op fotoreportages en ook soms wel eens op uitstap gaan om mooie foto’s te gaan maken op locatie.”

Om toe te treden bij deze fotokring moet je enkel in het bezit zijn van een fototoestel. De aansluiting is volledig gratis.

Meer info vindt je op de website www.visionfotokring.be of via mail naar info@visionfotokring.be. Of kom langs op zondag 25 februari tussen 14 en 16u aan de Lintsesteenweg 217 in de gemeente Hove. Lokale Radio Frekwent ging er gisteren al heen en had er een korte en gezellige babbel met medeoprichter Wim Frans.

Herbeluister de interviews:

%d bloggers liken dit: