Team Rusland wint internationaal Badmintontornooi

EDEGEM – Badminton voor jongeren op het hoogste niveau dat was opnieuw de inzet van het Victor Junior OLVE Tournement dat het afgelopen weekend werd gehouden in sporthal De Willecom in de gemeente Edegem. Het begon al op vrijdagavond in Edegem. En op zaterdag werd dan ook de capaciteit uitgebreid naar de bijkomende sporthal De Nachtegaal in de gemeente Kontich om op zondag en maandag er een sluitstuk aan te breiden met de finalewedstrijden in Edegem.

Ruim 400 jeugd en internationale badmintonspelers tussen 9 en 17j kwamen het beste van zichzelf geven het afgelopen weekend in onze zuidrand. Deze spelers en speelsters kwamen uit maar liefst 23 landen vertelden ons Koen De Vries en Bram De Kinder van de OLVE badmintonclub in de gemeente Edegem. De grote favoriet Rusland won hier nu al voor de 3e keer op rij en mag de wisselbeker dan ook meenemen naar Rusland. Op de 2e plaats stond het team uit Nederland en derde werd Frankrijk.

Op maandag werden de medailles uitgereikt door een terecht trotse burgemeester Koen Metsu en Vlaams minister van Sport Philippe Muyters.

Ook uw lokale radio Frekwent kreeg een schitterend ontvangst in sporthal De Willecom en vroeg aan Minister Muyters wat zijn indrukken waren na het bekijken van deze schitterende 16e editie van het JOT badmintontornooi in de gemeente Edegem.

 


%d bloggers liken dit: