Terug naar de jaren ’40 met ‘Swing’ in de tent van Circus Ronaldo in Boechout

BOECHOUT – Een frisse waaier van allround circusartiesten trekken al hun registers open op maat van de onvervalste swingmuziek uit de jaren ‘40. Groots spektakel en kleine knipogen, swingende tonen en een vleugje verleiding. De aanstekelijke speelsheid, de heerlijke dynamiek en frisse opgewektheid van Circus Ronaldo’s jonge garde laten je verliefd worden op circus zoals je het nog niet eerder zag.

Swing werd gecreëerd in 2018 en ontstond vanuit de droom van Nanosh Ronaldo om een circusvoorstelling te maken in de authentieke Ronaldo sfeer, maar dan terug op de romantische manier van rondtrekken zoals zijn grootouders dat deden. Nanosh creëerde hiervoor een nieuwe groep jonge artiesten om samen met hen deze droom te realiseren. Swing speelt zich af in de sfeer van de jaren ’40, inclusief variété en cabaret. Vergeet eventjes de rode-neuzenclown, met Swing maakt Circus Ronaldo een voorstelling die niet in één vakje te stoppen valt. Nestel je neer in hun tent, schuif wat dichter tegen je geliefde aan en laat een zoetgevooisde stem je meevoeren naar de jaren ’40 terwijl de ooh’s en de aah’s je om de oren vliegen.

Op zaterdag 8 en vrijdag 14 juni, telkens om 19 uur, geven zij een voorstelling in de circustent aan de Steenen Molen aan de Konijnenberg in Boechout Tickets kosten vijftien euro (twaalf euro voor -26 en 60+) en kunnen worden besteld via www.ticketgang.com. (EM/Foto gemeente Boechout)