Terug naar ‘Terug naar Oosterdonk’ in Lier

Het Liers Cultuurcentrum heeft ondertussen een traditie in het terugblikken op tv-parels uit het verleden (In De Gloria, Buiten De Zone, De Drie Wijzen,…). Het onvolprezen Terug naar Oosterdonk kon zeker niet in dat lijstje ontbreken. Enkele essentiële spelers in de realisatie van de meermaals bekroonde Vlaamse dramaserie komen zaterdag 27 april naar CC De Mol.

Het Liers Cultuurcentrum wist regisseur Frank Van Passel, scenarist Guido Van Meir, acteurs Ides Meire, Dirk Roofthooft, Peter Van den Eede, actrice Antje De Boeck en muzikant Gwen Cresens te strikken om terug te blikken op waarschijnlijk de beste Vlaamse dramaserie allertijden.

Moderator Kurt Van Eeghem leidt alles in goede banen. Op deze avond krijg je het verhaal achter het verhaal, de anekdotes, de muziek, hier en daar een fragment,… De fans van destijds mogen deze trip terug naar Oosterdonk zeker niet missen. Het is een éénmalig initiatief. De voorstelling is dus nadien nergens anders nog te zien. Er zijn nog tickets beschikbaar via www.lierscultuurcentrum.be.

%d bloggers liken dit: