Theater aan Twater in de gemeente Boom en Willebroek start voorverkoop nu al op

In 2020 bestaat Theater aan Twater 15 jaar: vijftien jaar internationaal straattheater en circus was goed voor tientallen acts, honderden optredens, en enkele tienduizenden bezoekers. Theater aan Twater kreeg vorig jaar nog een Europees kwaliteitslabel als een van de beste festivals. Het wordt dus een verjaardagsfeest in grandeur, met toeters en bellen en natuurlijk heel veel spektakel aan de oevers van de Rupel in Boom en Willebroek.

Het is nog iets te vroeg om al veel namen bekend te maken van artiesten die geselecteerd werden, maar ook dit jaar mikt het festival op 20 en 21 juni op een 150-tal (!) optredens van over de hele wereld. Ze zijn ook blij dat ze alvast Kapitein Winokio naar het festival kunnen halen: iets wat al heel lang op hun verlanglijstje (en wellicht dat van onze kleine bezoekers) stond. De Kapitein komt op zondag 21 juni naar Boom. Met Globe of Death lanceren ze dat weekend ook een van onze traditionele spektakelnummers. Vele malen gekopieerd, maar nooit geëvenaard brengen we met de Infernal Varanne Riders de absolute toppers en drievoudige Guiness World recordhouders in deze discipline. Verder liggen al natascha Van Es (winnaar Belgiums Got Talent 2018) en F&B Acrobatics vast. Onderhandelingen met Els Senyors del Foc (een Catalaanse vuuract die nog nooit in België te zien was), Sisus Cirkus uit Finland, maar ook Die Maiers of Kai Hou (nog een wereldrecordhouder) lopen volop en worden eerstdaags afgerond maar in totaal komen er nog meer dan 30 andere artiesten uit binnen- en buitenland bij. Elke dag opnieuw krijgt de organisatie kandidaturen binnen, dag in dag uit zijn ze met de programmatie bezig. Zo plannen we voor zaterdagavond opnieuw een mooi, gevaarlijk en toch ook poëtisch luchtspektakel maar daarover mogen ze contractueel nog niets verklappen.We starten de voorverkoop sneller dan anders en wil de vaste bezoekers in de watten leggen en een apart tarief aanbieden: tussen 1 december 2019 en 29 februari 2020 koop je jouw tickets immers aan hetzelfde tarief als de voorbije drie jaar: een zogeheten ‘early bird’ of vroege vogeltarief.

Op die manier steun je het mooie festival nu al en je doet er profijt mee want door het wegvallen van provinciale en Vlaamse subsidies is het festival straks na 29 februari genoodzaakt de prijzen aan te passen.Het is ook gewoon een leuk Sinterklaas- of eindejaarskadootje. Tickets kunnen via www.kaaimannen.be

%d bloggers liken dit: